EEO Zonnepanelen

Elektro Monteur

Je krijgt een kick van een mooi geïnstalleerde installatie en je levert vakwerk af. Je draagt bij aan de positieve naam van EEO bij onze klanten en installeert de mooiste oplossingen voor ons zonnepanelensysteem en andere verduurzamingen. Het is belangrijk dat je flexibel bent, zelfstandig te werk kan gaan maar ook goed in teamverband uit de voeten kan.
EEO BV
EEO Zonnepanelen

PV Monteur

Alles wat op het dak moet gebeuren, geeft jou energie! Je krijgt een kick van een mooi geïnstalleerde installatie en je levert vakwerk af. Je draagt bij aan de positieve naam van EEO bij onze klanten en installeert de mooiste oplossingen voor hun zonnepanelensysteem en andere verduurzamingen. Het is belangrijk dat je flexibel bent, zelfstandig te werk kunt gaan maar ook goed in teamverband uit de voeten kan.
EEO BV
EEO Zonnepanelen

Account Manager

Jij bent een gedreven persoon om mensen te helpen aan een duurzame toekomst. Je bent een zelfstandige adviseur en krijgt energie van goed en eerlijk advies geven over een product waar je achter staat. Samen Met ons ga je bijdragen aan een duurzamer Nederland. Bij EEO werken we met plezier, en met mensen die net dat stapje extra durven te zetten voor hen zelf maar ook voor de klant.
EEO BV
EEO Zonnepanelen

Stagiair

Jij bent een gedreven persoon om mensen te helpen aan een duurzame toekomst. Je bent een zelfstandige stagiair en krijgt energie van goed en eerlijk advies geven over een product waar je achter staat. Samen Met ons ga je bijdragen aan een duurzamer Nederland. Bij EEO werken we met plezier, en met mensen die net dat stapje extra durven te zetten voor hen zelf maar ook voor de klant.
EEO BV
01 04