EEO Zonnepanelen & Laadpalen

Contact

Indien je een schouw op locatie wilt, komt één van onze adviseurs graag bij je langs. We komen dan bij jou thuis je wensen en behoeften bespreken. Samen met jou en een lekkere bak koffie zal onze adviseur tot een passend aanbod komen, op basis van dit aanbod wordt later een schouwrapport gemaakt met een advies op maat.

zonnepanelen laten installeren door EEO. ze komen eerst bij je langs om de situatie goed in kaart te brengen. De offerte was daarna helder een duidelijk. In mijn geval waren ze ook nog snel met plannen en werden de panelen al binnen 4 weken geplaatst. Top! De monteurs waren op tijd en het installeren ging vlot. Er was wel wat moeite met de app door een update van enphase. Ik werd echter direct gebeld door het kantoor en ze hebben me keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van de update. De dag na de installatie van de panelen was dit probleem ook opgelost. kortom. goed bedrijf met prima service!

Geert de Leest

Super goede ervaring, met supersnelle levering, extreem vriendelijk en vakbekwaam personeel en altijd goed bereikbaar voor vragen. Een echte aanrader!

Antonio Federico

Super service, vanaf de eerste vraag tot en met de nazorg. Uitgebreid advies met uiteindelijk het beste voorstel met ook nog de snelste oplevering volgens afspraak door een topteam. Voor zonnepanelen kun je niet beter zitten dan bij EEO.

Mark Dankers

Na verschillende offertes gekozen voor EEO in Geldrop en dat is een perfecte keuze geweest. Vakmanschap, gedrevenheid en een uitstekende service. Er word netjes gewerkt. Kwamen apart terug om een gevel pan te vervangen die in de strijd gesneuveld was. Ook wat opstartproblemen met de omvormer werd meteen opgelost. Dit bedrijf kunnen wij met een gerust hart bij iedereen aanbevelen en dat doen we dan ook bij deze.

Eric van de Wiel

Een pluim voor het hele team van EEO van verkoop, financiën en operaties. Het bedrijf luisterde en voerde uit wat ik in gedachten had, gaf de nodige uitleg en antwoorden op de pop-up vragen. Communicatief duidelijk en onberispelijk, snelle reactietijd, vriendelijke houding en bekwame professionals. De geschatte uitvoeringstijd werd gehaald en overtroffen, dit laat duidelijk zien dat het bedrijf een goede mentaliteit heeft, een goede strategie heeft en op de goede weg is om uit te breiden naar iets groters. Echt een aanrader, goed gezelschap en goede service!

Arnold Kolcsar

Mijn gegevens ingevuld via een zonnepanelen vergelijkingswebsite waarna dit bedrijf ons benaderd heeft. Van alle partijen hadden ze veruit de beste prijs i.c.m. nieuwere modellen panelen en apparatuur. Installatie was netjes op tijd en hebben het zeer netjes gedaan. Onze meterkast zit in het midden van de woning dus ik had in t begin het idee "hoe gaan ze dat toch oplossen", maar dit hebben ze echt helemaal top gedaan. Kortom, echt een top bedrijf en raadt hen dan ook zeker aan!

Jimmy Schings

Had al aantal offertes en verschillende gesprekken gehad en op aanraden van familie (die ook erg tevreden waren) dit bedrijf ook benaderd voor het plaatsen van zonnepanelen. Vanaf moment 1 goed gevoel, niet al dat commercieel gepraat maar gewoon een helder en simpel verhaal! Erg meedenkend om tot de beste oplossing te komen voor onze situatie! Installatie was ook perfect gegaan, erg kundige en vriendelijke installateurs die precies weten wat ze doen en alles keurig afwerken! Dit in combinatie met een snelle levering en erg goede prijs zou ik dit bedrijf zeker bij iedereen aanbevelen!

Ron Bezemer

Een jong bedrijf dat zijn naam wil opbouwen, als ze zo door gaan komt dit goed! Eerlijke prijs en een passende oplossing voor onze situatie. Zijn makkelijk bereikbaar en reageren snel. Daags na oplevering een aantal aandachtspunten besproken, deze werden binnen korte tijd verholpen.

Bas Van De Laar

EEO Zonnepanelen

Ga voor duurzame oplossingen

Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 040-3034065

Contact Form Demo (#4)